Besøg Trinidad og oplev den malerisk smukke og historisk spændende by, hvor du føler dig sat flere århundreder tilbage i tiden. 

En absolut Must See Rejseoplevelse !

I de hyggelige gader bag jerngitre og de åbne porte ligger butikker, gallerier, barer, restauranter og hyggelige cafeer, og i baggården frister skyggen og   muligheden for at nyde en Cuba Libre til behagelige salsa-rytmer.

Byens torv Plaza Mayor er et unikt samlingssted med udsigt og adgang til de imponerende og stadig velbevarede palæer, huse og bygningsværker opført af spanske sukkerbaroner i kolonitiden.

En rundtur i de hyggelige brolagte gader med de flotte pastelfarvede huse, som stadig emmer af historier fra en svunden tid, mens lyden af salsarytmer strømmer ud gennem porten til baggården.

Museo Romántico med en overflod af velbevarede antikviteter fra de rige plantageejere.

Her er møbler og uvurderlige glas, dækket på borde med det fineste porcelæn og krystallysekroner, hængende hen over.

Trinidad ◊ Cubas Juvel

Must See Rejseoplevelse i Cuba

Besøg Cuba • Værd at rejse efter...

Cuba er Havana (La Habana), Cuba Cigarer, Gamle Amerikanerbiler, Fidel Castro, Raúl Castro, Che, Ernesto Che Guevara, Fulgencio Batista, José Martí, Ernest Hemingway, Cuba Rom, Cuba Libre, Havana Club, Salsa, Eksotiske Badestrande, Cubakrisen, Cubanske Revolution, Guantánamo, Santa Clara, Santiago de Cuba, Cienfuegos, Santi Spiritus, Varadero, Vinales og meget mere....

Trinidad ◊ Cubas Juvel

- optaget på UNESCO Verdensarvlisten i 1988 (link)

Vil I have en helt unik rejseoplevelse med hjem, skal I besøge Trinidad, som stadig står som det autentiske og historiske Cuba med de flotte pastelfarvede huse, fyldte med historiske og uvurderlige minder og skatte fra kolonitiden, hvor sukker baronerne herskede og omgav sig med alt, der kunne købes for penge.

En absolut Must See Rejseoplevelse !

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.